ZIT-SLAAPBANKEN

voor o.a. Volkswagen, Renault, Opel, Fiat, Nissan, Mercedes enz.

Camperparts.eu: Experts in zit-slaapbanken

Overweegt u een zit-slaapbank voor uw camper? Bent u een liefhebber van kamperen met een busje? Zit-slaapbanken bieden een praktische oplossing: door een zit-slaapbank te installeren, transformeert uw busje in een comfortabele slaapplek. Camperparts.eu heeft al 30 jaar ervaring in het realiseren van deze transformatie, waarbij we ook bedrijfswagens omtoveren tot perfecte vakantievoertuigen. We bieden diverse slaap-/hefdaken, geschikt voor veelvoorkomende bestelauto's en altijd tegen competitieve prijzen.

Uitgebreid aanbod en specialisaties van Camperparts.eu

Onze specialiteit ligt in het bouwen en verkopen van compacte buscampers. We streven ernaar om elke generatie bestelauto's te optimaliseren, daarbij gebruikmakend van de laatste technologieën en innovaties. Naast splinternieuwe zit-slaapbanken hebben we ook diverse tweedehands modellen beschikbaar. Hun compactheid, gunstige wegenbelasting en uitstekende rijervaring maken campers ideaal voor recreatie.

Voor aanvullende camperbenodigdheden, zoals inbouwmaterialen en accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

Keukeninrichtingen | Zit-slaapbanken | Luifels | Accessoires | buscamper toebehoren

Bezoek onze showroom in Haaren

om ons assortiment persoonlijk te ervaren en deskundig advies te ontvangen. We zijn trots op onze partnerschappen als exclusieve dealer van Reimo camper accessoires en als importeur buscamper interieurs voor Nederland, Duitsland en België. Mocht u ervoor kiezen om zelf uw bus of bedrijfsauto om te bouwen, dan staan wij klaar om u van alle benodigdheden te voorzien. Ook de installatie van luifels nemen wij graag voor onze rekening. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

VOLKSWAGEN

TRANSPORTER T5/T6

FIAT

TALENTO & SCUDO

TOYOTA

PROACE

FORD

TRANSIT

Willy Termeer Camperparts TP

RENAULT

TRAFIC

NISSAN

NV300

PEUGEOT

EXPERT

OPEL

VIVARO

MERCEDES

VITO W447

CITROËN

JUMPY

WAT WE AANBIEDEN


Naast zit-/slaapbanken, hebben wij ook slaap-/hefdaken, accessoires en occasions.