SLAAP-HEFDAKEN

Toyota Proace

slaap-hefdaken | Camperparts

Camperparts.eu: Experts in hefdak campers

Overweegt u een hefdakcamper? Bent u een liefhebber van kamperen met een busje? Hefdakcampers bieden een praktische oplossing: door een hefdak te installeren, transformeert uw busje in een comfortabele slaapplek. Camperparts.eu heeft al 30 jaar ervaring in het realiseren van deze transformatie, waarbij we ook bedrijfswagens omtoveren tot perfecte vakantievoertuigen. We bieden diverse slaap-hefdaken, geschikt voor veelvoorkomende bestelauto's en altijd tegen competitieve prijzen.

Uitgebreid aanbod en specialisaties van Camperparts.eu

Onze specialiteit ligt in het bouwen en verkopen van compacte buscampers. We streven ernaar om elke generatie bestelauto's te optimaliseren, daarbij gebruikmakend van de laatste technologieën en innovaties. Naast splinternieuwe hefdak campers hebben we ook diverse tweedehands modellen beschikbaar. Hun compactheid, gunstige wegenbelasting en uitstekende rijervaring maken hefdak campers ideaal voor recreatie.

Voor aanvullende camperbenodigdheden, zoals inbouwmaterialen en accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

- Keukeninrichtingen  - Zit-/slaapbanken   - Luifels   - Accessoires en toebehoren

Bezoek onze showroom in Haarenom ons assortiment persoonlijk te ervaren en deskundig advies te ontvangen. We zijn trots op onze partnerschappen als exclusieve dealer van Reimo camper accessoires en als importeur buscamperinterieurs voor Nederland, Duitsland en België. Mocht u ervoor kiezen om zelf uw bus of bedrijfsauto om te bouwen, dan staan wij klaar om u van alle benodigdheden te voorzien. Ook de installatie van luifels nemen wij graag voor onze rekening. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

MWB L2

+ spoiler

Citroen Jumpy 2 (1)
Citroen Jumpy4
Citroen Jumpy6
Citroen Jumpy8
Citroen Jumpy10
Citroen Jumpy12
Citroen Jumpy14
Citroen Jumpy16
Citroen Jumpy18
Citroen Jumpy20
Citroen Jumpy22


Slaap-/hefdaken


Op de foto's staat een Citroën, maar dit type dak past perfect op een Toyota Proace

WAT WE AANBIEDEN


Naast slaap-/hefdaken, hebben wij ook zit-/slaapbanken, accessoires en occasions.