SLAAP-HEFDAKEN

| voor o.a. Volkswagen, Renault, Opel, Fiat, Nissan, Mercedes enz.

slaap-hefdaken | Camperparts

Camperparts.eu: Experts in hefdak campers

Overweegt u een hefdakcamper? Bent u een liefhebber van kamperen met een busje? Hefdakcampers bieden een praktische oplossing: door een hefdak te installeren, transformeert uw busje in een comfortabele slaapplek. Camperparts.eu heeft al 30 jaar ervaring in het realiseren van deze transformatie, waarbij we ook bedrijfswagens omtoveren tot perfecte vakantievoertuigen. We bieden diverse slaap-hefdaken, geschikt voor veelvoorkomende bestelauto's en altijd tegen competitieve prijzen.

Uitgebreid aanbod en specialisaties van Camperparts.eu

Onze specialiteit ligt in het bouwen en verkopen van compacte buscampers. We streven ernaar om elke generatie bestelauto's te optimaliseren, daarbij gebruikmakend van de laatste technologieën en innovaties. Naast splinternieuwe hefdak campers hebben we ook diverse tweedehands modellen beschikbaar. Hun compactheid, gunstige wegenbelasting en uitstekende rijervaring maken hefdak campers ideaal voor recreatie.

Voor aanvullende camperbenodigdheden, zoals inbouwmaterialen en accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

- Keukeninrichtingen  - Zit-/slaapbanken   - Luifels   - Accessoires en toebehoren

Bezoek onze showroom in Haarenom ons assortiment persoonlijk te ervaren en deskundig advies te ontvangen. We zijn trots op onze partnerschappen als exclusieve dealer van Reimo camper accessoires en als importeur buscamperinterieurs voor Nederland, Duitsland en België. Mocht u ervoor kiezen om zelf uw bus of bedrijfsauto om te bouwen, dan staan wij klaar om u van alle benodigdheden te voorzien. Ook de installatie van luifels nemen wij graag voor onze rekening. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

VOLKSWAGEN

TRANSPORTER T5/T6

Slaap-hefdaken Volkswagen Transporter

FIAT

TALENTO

Slaap-hefdaken Fiat Talento

TOYOTA

PROACE

Slaap-hefdaken Toyota

FORD

TRANSIT

Slaap-hefdakenFord Transit

RENAULT

TRAFFIC

Slaap-hefdaken Renault Traffic

NISSAN

NV300

Slaap-hefdaken Nissan NV300

PEUGEOT

EXPERT

Slaap-hefdaken Peugeot

OPEL

VIVARO

Slaap-hefdaken Opel Vivaro

MERCEDES

VITO W447

Slaap-hefdaken Mercedes Vito

CITROËN

JUMPY

Slaap-hefdaken Citroën

WAT WE AANBIEDEN


Naast slaap-/hefdaken, hebben wij ook zit-/slaapbanken, accessoires en occasions.