Ontdek de Veelzijdigheid van het Camper Hefdak bij Camperparts.eu

 

Overweegt u de aanschaf van een camper hefdak, of wilt u de voordelen ervan ontdekken? Camperparts.eu met ruim 30 jaar ervaring in camperombouw en -innovaties, adviseert en begeleidt u graag. Gevestigd in Haaren, Noord-Brabant, zijn we expert in de transformatie van bestelauto's en bedrijfswagens tot comfortabele vakantiecampers met hefdaken.

Dankzij een camperhefdak krijgt uw voertuig extra ruimte, wat uw kampeerervaring aangenamer maakt. Wij volgen technische vernieuwingen op de voet, zodat we elke nieuwe generatie bestelauto's optimaal kunnen uitrusten met een hefdak. Naast splinternieuwe buscampers hebben we ook diverse modellen camper occasions in ons assortiment.

 

Camper Hefdak: Zelf Inbouwen of Overlaten aan Camperparts.eu?

 

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een hefdak. We plaatsen ook nieuwe interieurs in gebruikte voertuigen. We nemen hierbij altijd uw persoonlijke voorkeuren in acht en bieden dit aan tegen zeer scherpe prijzen. Liever zelf aan de slag? We staan klaar met advies en een breed scala aan inbouwmaterialen en accessoires, zoals:


- Diverse slaap-/hefdaken

- Keukenblokken

- Zit-/slaapbanken

- Luifels

- Accesoires en toebehoren

 

Meer dan een Camper Hefdak bij Camperparts.eu

 

Bezoek onze showroom in Haaren en ervaar ons uitgebreide aanbod. Hier staan onze experts klaar om u te adviseren over alles, van het kiezen van de juiste hefdakmaat en -kleur tot aanbevelingen voor keukenmeubilair.

Overweegt u een luifel? Wij kunnen deze voor u monteren, of u kunt dit zelf doen.

Daarnaast zijn we de exclusieve importeur van camperbus-interieurs voor Nederland, Duitsland en België en dealer van Reimo camperaccessoires.