SLAAP-HEFDAKEN

Fiat Scudo

slaap-hefdaken | Camperparts

Camperparts.eu: Experts in hefdak campers

Overweegt u een hefdakcamper? Bent u een liefhebber van kamperen met een busje? Hefdakcampers bieden een praktische oplossing: door een hefdak te installeren, transformeert uw busje in een comfortabele slaapplek. Camperparts.eu heeft al 30 jaar ervaring in het realiseren van deze transformatie, waarbij we ook bedrijfswagens omtoveren tot perfecte vakantievoertuigen. We bieden diverse slaap-hefdaken, geschikt voor veelvoorkomende bestelauto's en altijd tegen competitieve prijzen.

Uitgebreid aanbod en specialisaties van Camperparts.eu

Onze specialiteit ligt in het bouwen en verkopen van compacte buscampers. We streven ernaar om elke generatie bestelauto's te optimaliseren, daarbij gebruikmakend van de laatste technologieën en innovaties. Naast splinternieuwe hefdak campers hebben we ook diverse tweedehands modellen beschikbaar. Hun compactheid, gunstige wegenbelasting en uitstekende rijervaring maken hefdak campers ideaal voor recreatie.

Voor aanvullende camperbenodigdheden, zoals inbouwmaterialen en accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Enkele voorbeelden uit ons assortiment:

- Keukeninrichtingen  - Zit-/slaapbanken   - Luifels   - Accessoires en toebehoren

Bezoek onze showroom in Haarenom ons assortiment persoonlijk te ervaren en deskundig advies te ontvangen. We zijn trots op onze partnerschappen als exclusieve dealer van Reimo camper accessoires en als importeur buscamperinterieurs voor Nederland, Duitsland en België. Mocht u ervoor kiezen om zelf uw bus of bedrijfsauto om te bouwen, dan staan wij klaar om u van alle benodigdheden te voorzien. Ook de installatie van luifels nemen wij graag voor onze rekening. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!

SWB - KWB

+ spoiler

Slaaphefdak Fiat Scodo korte wielbasis 1
camperparts renault korte wielbasis 5
camperparts renault korte wielbasis 4
camperparts renault korte wielbasis 3
camperparts renault korte wielbasis 11
camperparts renault korte wielbasis 10
camperparts renault korte wielbasis 9
camperparts renault korte wielbasis 8
camperparts renault korte wielbasis 7
camperparts renault korte wielbasis 6


Slaap-/hefdaken


Tekst volgt


LWB

+ spoiler

Renault LWB8
Renault LWB7
Renault LWB9
Renault LWB3
Renault LWB1
Renault LWB6
Renault LWB5
Renault LWB4


Slaap-/hefdaken


Tekst volgt


WAT WE AANBIEDEN


Naast slaap-/hefdaken, hebben wij ook zit-/slaapbanken, accessoires en occasions.