Mercedes Bus Camper bij Camperparts.eu

 

Interesse in een compacte Mercedes buscamper? Bij Camperparts.eu in het Brabantse Haaren vindt u wat u zoekt. Met ruim 30 jaar ervaring in de bouw en verkoop van buscampers, waaronder de Mercedes buscamper, zijn wij uw specialist. Dankzij de ideale rijeigenschappen en aantrekkelijke wegenbelasting zijn deze campers perfect voor zowel korte trips als lange vakanties. Bij ons krijgt u altijd de beste deal, met de nieuwste ombouwtechnieken en scherpe prijzen.

 

Ruime Keuze Aanbod

 

In onze showroom in Haaren presenteren we een breed scala aan nieuwe en tweedehands campers. Gaat u liever zelf aan de slag met de ombouw? Geen probleem! We bieden ook een uitgebreid assortiment aan inbouwmaterialen en accessoires, zoals:


-          Zit-/slaapbanken

-          Keukenmeubels

-          Slaap-/hefdaken

-          Luifels

-          Accesoires en toebehoren

 

U kunt altijd rekenen op ons deskundige advies, afgestemd op uw specifieke wensen. Of het nu gaat om speciale zit-/slaapbanken of luxe keukenmeubels, we helpen u graag verder. Voor extra ruimte adviseren we het inbouwen van een slaap-/hefdak. En met een luifel geniet u altijd comfortabel buiten. We zijn ook trotse importeur van buscamper inrichtingen voor Nederland, Duitsland en België en dealer van Reimo camper accessoires.

 

Bezoek ons in Haaren en ontdek zelf onze Mercedes bus camper collectie. In onze showroom kunt u ook al onze inbouwmaterialen, onderdelen en accessoires in het echt bekijken. U bent van harte welkom!