Hefdak inbouwen met Camperparts.eu

 

Overweegt u een hefdak in uw bestelauto te plaatsen? Of wenst u uw busje te transformeren naar een camperbus? Bij Camperparts.eu in het Brabantse Haaren bent u aan het juiste adres. Wij hebben ons toegelegd op het creëren en verkopen van compacte buscampers. Met hun bescheiden formaat, gunstige wegenbelasting en plezierige rijeigenschappen vormen onze buscampers uw ideale reisgenoot. Een hefdak biedt extra ruimte en verrijkt uw kampeerervaring. Met ruim 30 jaar expertise zetten wij ons in om elke bestelauto perfect om te bouwen. Hierbij benutten wij de nieuwste technieken en ideeën. Bekijk ook onze prachtige camper occasions in diverse uitvoeringen.


Hefdak Inbouwen en meer

 

Bij Camperparts.eu herinrichten we gebruikte bussen volgens uw specificaties. Naast het inbouwen van een hefdak, voeren we al uw persoonlijke wensen uit. Mocht u het hefdak liever zelf installeren, bieden wij alle benodigde materialen en accessoires. Wij adviseren u graag hierover. Ons assortiment omvat:


  • Slaap-/hefdaken
  • Keukenmeubels
  • Zit-/slaapbanken
  • Luifels
  • Accesoires en toebehoren

 

Meer dan Hefdak Inbouwen bij Camperparts.eu

 

Bij Camperparts.eu gaat het aanbod verder dan enkel hefdaken. We hebben diverse slaap-/hefdaken, en wij garanderen altijd concurrerende prijzen. Voor de zelfvoorzienende kampeerder bieden we verschillende keukenmeubels. Overleg met onze experts over de beste zit- en slaapmogelijkheden. Een luifel kan voor schaduw zorgen. We zijn ook exclusieve importeur van buscamper inrichtingen voor Nederland, Duitsland en België en dealer van Reimo camper accessoires.