Auto ombouwen tot camper door Camperparts.eu


Bent u van plan om uw bus om te bouwen tot camper? Heeft u interesse in het ombouwen van uw auto tot camper? Bij Camperparts.eu begrijpen we precies wat u bedoelt! Willy Termeer heeft al meer dan 30 jaar ervaring opgedaan bij o.a. Termeer Motorhomes / Termeer Campers in het ombouwen van campers en heeft zich nu gevestigd in Haaren. Camperparts.eu biedt compacte camperbussen en alle benodigde inbouwmaterialen. Wij kunnen u volledig ontzorgen als het gaat om het ombouwen van uw auto tot camper en bieden u een volledig ingerichte camper. Daarnaast kunnen wij u adviseren en assisteren als u ervoor kiest om de ombouw zelf uit te voeren. De keuze is volledig aan u. Het ombouwen van een auto tot camper is een uitstekend plan vanwege de lage wegenbelasting, beperkte afmetingen en prettige rijeigenschappen. Uw vakanties zullen er opeens heel anders uitzien en de mogelijkheden zijn eindeloos!


Wij maken gebruik van de nieuwste ideeën, moderne uitrusting en technische innovaties om onze klanten de perfecte manier van het ombouwen van een auto tot camper te garanderen. In ons aanbod vindt u nieuwe campers en gebruikte campers in verschillende modellen. Daarnaast bieden wij scherpe prijzen aan bij Camperparts.eu. Als u ervan overtuigd bent dat u uw auto wilt ombouwen tot camper, nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Haaren, Noord-Brabant. Daar vindt u alle benodigde inbouwmaterialen, accessoires en losse onderdelen die u nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan: zit- en slaapbanken, keukenmeubels, slaap- en hefdaken, luifels, accessoires en toebehoren.


U kunt op uw gemak het assortiment bekijken en wij bieden vakkundig advies. Wij luisteren goed naar uw persoonlijke voorkeuren, zodat u met de juiste elementen tot een goed eindresultaat komt bij het ombouwen. U heeft keuze uit verschillende materialen, kleuren, uitvoeringen en maten. Zo kunt u de juiste banken kiezen om op te zitten en te slapen, het meest geschikte keukenmeubel vinden en zien welke ruimte een slaap- en hefdak biedt. Bij Camperparts.eu leveren wij wat u als kampeerder nodig heeft. Ook hebben wij accessoires in onze showroom staan waar u misschien niet direct aan denkt, zoals een luifel die u kunt monteren aan de camperbus. Niet elke camperplaats biedt schaduw, maar met een luifel creëert u dit gewoon zelf. Camperparts.eu is exclusief dealer van exclusieve camperbusinrichtingen voor Nederland, Duitsland en België, en dealer van Reimo camper accessoires.