Bus camper hefdak ombouwen met Camperparts.eu


Bent u geïnteresseerd in het transformeren van uw bus tot een camper met een slaaphefdak? Heeft u ooit een buscamper met hefdak gezien op een camping en spreekt dat idee u aan? Bij Camperparts.eu bent u aan het juiste adres om hier meer over te weten te komen. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van buscamper hefdaken, kunnen we onszelf gerust specialisten noemen in het ontwerpen en verkopen van compacte buscampers. Dankzij hun bescheiden afmetingen, lagere belastingtarieven en geweldige rijgedrag, zijn buscampers met een hefdak de perfecte metgezellen voor al uw reizen. Onze werkwijze bij het ombouwen van elke nieuwe generatie bestelwagens is gebaseerd op innovatieve ideeën, technische vooruitgang en moderne uitrustingen. We bieden nieuwe campers en gebruikte campermodellen in diverse uitvoeringen. Als u de handen uit de mouwen wilt steken en zelf uw bus camper met hefdak wilt installeren, hebben we een uitgebreid assortiment inbouwmaterialen voor u beschikbaar. Bij Camperparts.eu leveren we verschillende soorten slaap-/hefdaken die geschikt zijn voor de meest gangbare bestelwagens. We benadrukken graag dat u bij ons altijd de scherpste prijzen kunt verwachten.


Bezichtiging van bus camper hefdak in onze showroom.


Camperparts.eu begrijpt als geen ander dat u het slaap-/hefdak graag met eigen ogen wilt zien voordat u over gaat tot aanschaf. We nodigen u dan ook van harte uit in onze showroom in Haaren, Noord-Brabant, waar u op uw gemak kunt komen kijken. Hier kunt u de buscamper hefdaken bekijken in diverse uitvoeringen en kleuren. Ook ons overige assortiment, inclusief inbouwmaterialen, accessoires en losse onderdelen, kunt u in de showroom bewonderen.

Denk hierbij aan:


• zit-/slaapbanken,

• keukenmeubels,

• luifels,

• accessoires en toebehoren.


Onze deskundigen in de showroom geven u graag advies over het ombouwen vaneen bus camper met hefdak, waarbij ze goed naar uw persoonlijke wensen luisteren. Er is volop keuze, niet alleen in slaap-/hefdaken, maar ook inzit-/slaapbanken. U kunt banken van diverse materialen en in verschillendekleuren bekijken. Ook zijn er keukenmeubels opgesteld, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw bus camper met hefdak.

 

Luifels en inrichting bij de bus camperhefdak

Misschien denkt u niet direct aan een luifel. Door een luifel aan uw camper bus te bevestigen, creëert u snel een aangenames chaduwplek, zodat u buiten kunt zitten zonder last van de hete zon. Camperparts.eu is de exclusieve importeur van bijzondere buscamper inrichtingen voor Nederland, Duitsland en België en tevens een dealer van Reimo camperaccessoires.