Van bestelbus tot camper met slaaphefdak

 

Bent u op zoek naar een slaaphefdak? Overweegt u een busje of bedrijfsvoertuig te transformeren naar camper en heeft u daarvoor een slaaphefdak nodig? Het integreren van een slaaphefdak in een busje biedt extra ruimte en verhoogt het comfort tijdens het kamperen. Gezien de compacte grootte, lage wegenbelasting en prettige rijervaring is een camper perfect voor recreatieve uitjes. Bij Camperparts.eu hebben we dit al meer dan 30 jaar begrepen. Gedurende deze jaren hebben we uitgebreide ervaring opgebouwd in het naadloos plaatsen van slaaphefdaken. We transformeren bedrijfswagens en busjes tot ideale reisvoertuigen voor korte en lange trips. Ons assortiment slaaphefdaken past op de meeste gangbare bestelwagens.

 

Camperparts.eu specialiseert zich in het creëren en verkopen van compacte buscampers.


We streven voortdurend naar verbetering in de transitie van een gewoon busje naar een camper met slaaphefdak, daarbij gebruikmakend van de nieuwste inzichten, technologische vernieuwingen en moderne apparatuur. Slaaphefdak en meer U kunt bij Camperparts.eu terecht voor een kant-en-klare buscamper, maar als u liever zelf uw bus aanpast, helpen wij graag met advies. Onze prijzen zullen u positief verrassen!

Behalve gloednieuwe campers met slaaphefdak bieden we ook aantrekkelijke tweedehandse modellen aan. Bovendien hebben we een breed scala aan inbouwmaterialen, losse componenten en accessoires, zoals:


-          Keukenmodules

-          Zit-/slaapbanken

-          Luifels

-          Accesoires en toebehoren

 

Om de kampeerervaring te verrijken, biedt Camperparts.eu diverse keukenmodules voor installatie in de camper. Onmisbare zit-/slaapbanken zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Voor schaduw bij uw camper kan een luifel een uitkomst zijn.


We zijn tevens de officiële dealer van Reimo camper accessoires en de exclusieve importeur van buscamper interieurs voor Nederland, Duitsland en België. In onze showroom te Haaren tonen we verschillende slaaphefdak modellen. Verkrijgbaar in meerdere stijlen, zodat er altijd iets is dat bij u past. We nodigen u van harte uit om ons volledige assortiment te komen ontdekken.