Hefdak installatie bij Camperparts.eu

 

Overweegt u een hefdak in uw bus te installeren? Het toevoegen van een hefdak aan uw bestelwagen is een verstandige keuze als u met uw voertuig wilt gaan kamperen. Een hefdak zorgt voor extra ruimte waardoor verblijf in uw busje veel comfortabeler wordt.

Bij Camperparts.eu zijn we experts op dit gebied. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het transformeren van busjes en bedrijfswagens naar perfecte kampeervoertuigen. Bovendien bieden we verschillende modellen hefdaken voor de meest gangbare bestelwagens. Ons team streeft naar perfectie bij elke generatie voertuig door gebruik te maken van de nieuwste technieken en uitrusting.

 

Voordelen van een buscamper

 

Een buscamper is door zijn compacte afmetingen, gunstige belastingtarief en uitstekende rijeigenschappen het perfecte vervoersmiddel voor uw vrijetijdsbesteding.

Met de juiste tools en begeleiding van Camperparts.eu kunt u uw bus gemakkelijk omtoveren tot een vakantievoertuig. Naast hefdaken bieden we ook:


- Zit-/slaapbanken

- Keukenmeubels

- Luifels

- Accessoires en toebehoren

          

We zijn trots dealer buscamper inrichtingen voor Nederland, Duitsland en België.en exclusieve distributeur van Reimo camperaccessoires

 

 

Bezoek onze showroom

 

Bezoek onze showroom in het Brabantse Haaren voor een kijkje in de diverse hefdak modellen. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen die passen bij uw persoonlijke smaak.